Rhinestones.nl & Hotfixshop.eu
dé experts op het gebied van hot-fix applicaties

Grootste assortiment van Nederland & Belgie
Hotfixshop heeft het grootste assortiment hotfix van Europa uit voorraad leverbaar!
In onze webshop kun je terecht voor een compleet assortiment van topmerken als Swarovski®, Preciosa®, Decorative Touch™, Glitter Glamour en Kandi Corp™.

Wie zijn wij
De drijvende kracht achter hotfixshop is Marion: zij regelt de razendsnelle-verzending van onze top-producten!
Is je bestelling & betaling voor 11:00 bij ons binnen, dan verzendt zij je bestelling vaak nog dezelfde dag!
Lisanne is verantwoordelijk voor de kwaliteit die bij ons zeer hoog in het vaandel staat: een echte perfectioniste die alles tot in de puntjes test en uitzoekt. Zij introduceerde hotfix in 2004 als eerste in Nederland en is een echte expert op hotfix-gebied. meer info...

Trendy & innovatief
Hotfixshop biedt méér dan de bekende commerciele hotfix-producten alleen: regelmatig schrijven we geschiedenis door je als eerste kennis te laten maken met innovatieve producten. Neem onze Cobouchon-producten, Antique metal hotfix en Half-Pearls. Wij streven ernaar om trendy producten te leveren van de beste kwaliteit waar je zelf naar hartelust de hipste creaties mee kunt maken.

Hotfixshop staat garant voor kwaliteit
Bij het samenstellen van het gehele assortiment streven we naar één ding: over de kwaliteit hoeft niet te worden gediscussieerd.
Dat klinkt eigenwijs, maar we staan daar voor de volle honderd procent achter.
Staat het hotfixshop merk erop? Dan ben je verzekerd van topkwaliteit! Bestel je eenmaal bij Hotfixshop, dan wil je nooit meer anders!

Nog niet overtuigd? Lees hier meer over onze kwaliteits-bewaking!

Hotfix Shop-etiket
De producten van het Hotfix Shop dragen allemaal het vertrouwde, bekende Hotfix Shop etiket, zodat je ze meteen herkent.
Daarnaast zitten al onze producten in een handig hersluitbaar zip-zakje, waardoor je de niet gebruikte applicaties netjes op kunt bergen zonder bang te hoeven zijn applicaties te verliezen.

Hotfix Forum & Klantenservice
Onze dienstverlening houdt niet op na het opsturen van je bestelde spulletjes. Mocht je ergens niet uitkomen, dan staan we altijd voor je klaar!
We hebben nauw contact met onze klanten via www.hotfixofrum.nl waar je informatie kunt vinden en vragen kunt stellen over onze producten.
Marion & Lisanne beantwoorden graag je vragen, en ook onze klanten helpen elkaar graag met het vinden van motieven en geven van tips & truks.
Neem een kijkje op www.hotfixforum.nl!

tot ziens bij www.hotfixshop.eu !
op inkoop voor hotfix
We zijn dol op ons werk, ons merk en onze producten, dat zie je terug in onze kwaliteit & service.

buying hotfix
Hotfix is onze passie!
Lees meer over onze kwaliteit applicaties
De mensen en het verhaal achter Hotfix Shop
Werken bij Rhinestones.nl