hotfixshop.eu 
Augustus 2010

Hoi hotfix-fan!
De afgelopen weken waren niet makkelijk voor Marion...
Normalitair is het rustig bij Rhinestones in de zomer, en kunnen we het met vakantiebezetting makkelijk aan. Maar deze zomer lopen de bestellingen aardig door!
Daarbij kwamen we er eind juli achter dat we veel emails en bestellingen niet in onze mailbox hadden ontvangen door een foute insteling op onze mailserver.

DRAMA! Voor ons, maar met name voor onze klanten die soms wel 3 (!) weken op hun bestelling hebben gewacht... en wij wisten van niets!

Gelukkig is alles nu bij gewerkt. Marion gaat er een paar dagen tussen uit, en na deze paar dagen 'vakantie' staan ze weer als vanouds voor jullie klaar!

Je kunt ondertussen gewoon door shoppen: je bestelling komt veilig in onze mailbox en zal zodra Marion terug is direct verwerkt worden!

Groetjes,

Marion, Anne-Claire & Lisanne

Altijd tot wel 15% korting bij Hotfix Shop!
Bij ons geen ingewikkelde spaarsystemen maar directe kortingen!
Actieve hotfixforum-leden krijgen altijd korting op het hele assortiment van hotfixshop.

Rekenvoorbeeld:
★ Patroonplaat - normaal € 9,95
voor actieve forumleden slechts € 8,96!

Zakje Premium Rhinestones - normaal € 3,99
voor actieve forumleden slechts € 3,59!
 
 
Betalen met VVV-irischeque bij Hotfix Shop!
Wist je dat het mogelijk is om je de VVV-Irischeque te betalen bij HotfixShop! Misschien heb je er nog een ligen van sinterklaas, kerst, je verjaardag of moederdag? Dan weet je nu eindelijk waar je hem in kunt wisselen!

Bij het plaatsen van je bestelling kies je bij de betaalopties voor het (gedeeltelijk) betalen met de WWW-Irischeque.
Het eventueel resterende bedrag kun je gewoon overmaken op ons bankrekeningnummer. Veel winkel-plezier!
   
 
Laat je patronen extra mooi uitkomen op zwarte Mylar folie!
 
Black is beautifull! Zeker als achtergrond voor fel gekleurde hotfix-applicaties! HotfixShop is daarom de eerste in Europa die sinds eind vorig jaar vellen Mylar Transferfolie met een zwarte beschermlaag levert! En met succes! Om dat te vieren is de Mylar Folie met zwarte beschermlaag tot 1 april in de aanbieding!

Normaal € 0,75 per vel, nu 3 vellen folie voor slechts € 2,00!
★ voor actieve forumleden slechts € 1,80! www.hotfixshop.eu.
 
 
hotfixwedstrijd.nl
Foto wedstrijd Juli/Augustus 2010

Het jaar is al over de helft en wij zijn alweer toe aan onze vierde wedstrijd. Omdat het nu zomervakantie is, en de meeste mensen minder binnen zitten om te fixen, hebben we gekozen voor een heel eenvoudig en lekker breed thema, namelijk .... Pimp je huis!!!!

Het is deze keer dus niet de bedoeling om kledij te gaan fixen. Als je eens goed om je heen kijkt, zie je vast heel wat dingen die je kunt pimpen met hotfix. Om maar enkele dingen op te noemen: telefoon, wcrolhouder, vazen, glazen, kussens, gorijnen, tuinparasol,...
Kortom weer een zee van inspiratie en mogelijkheden om er een supercreatieve wedstrijd van te maken. En weet je wat zo leuk is??? Fixen kan je ook lekker buiten doen, meenemen naar de camping of in je handbagage.

Ook deze keer zijn we hartstikke benieuwd waardoor jij je hebt laten inspireren. Laat ons dus weten of je gefixed hebt vanaf een bestaand motief, een afbeelding of een eigen ontwerp en post je inspiratiebron samen met je inzending.

Er zijn al flink wat inzendingen! Bekijk de inzendingen tot nu toe of lees meer over de wedstrijden http://www.designityourself.nl/forum/viewtopic.php?t=3996

Inzenden kan tot en met 31 Augustus

Het HotfixforumJuryTeam wenst iedereen een zwoele zomer en een prettige wedstrijd!! Wink


 
hotfixevents.eu
Meld hotfixworkshops& braderieen aan op het forum!
Geef jij ook workshops met hotfix producten? Of weet je dat er hotfix verkocht wordt op een beurs, markt of braderie? Op ons forum verzamelen we al deze gegevens en brengen we vraag & aanbod met elkaar in contact. Het plaatsen van een advertentie is GRATIS.
Waarom? Omdat we het leuk vinden als mensen elkaar enthousiast maken over Hotfix! Omdat HotfixForum altijd op zoek is naar nieuwe hotfixers vinden we het wel leuk als je op de meeting vertelt over hotfixforum zodat we in de toekomst lekker kunnen doorgroeien! Klik hier om jouw advertentie te plaatsen
 
Deze ervaren hotfixers helpen je graag!
♥ Regio Amsterdam - Moos
♥ Sittard-Geleen-Maastricht - Nickey
♥ Regio
Utrecht - carolina
♥ Regio Den Helder - Sabrina's
♥ Regio Eindhoven - gonnyke
♥ Burgum/Drachten/Leeuwarden -JeeJee
♥ Didam/Zevenaar/Arnhem - wups
♥ Regio Druten & Tiel - fixlady
♥ Regio Leiden - Snatts
♥ Nederweert (Limburg) - Simonejeel
♥ Roosendaal - Ans
Klik hier voor een volledig overzicht
 
© maart 2010
www.hotfixshop.eu ★   
www.hotfixforum.nl ♥    ✿ www.rhinestones.nl